~ My faMily~

~ My faMily~

Saturday, December 24, 2011

~ SaHaBat Vs FamiLy~

assalamualaikum....

hehe ( gelak sopan) ary nih nak update pasai sahabat2 kesayanganku..... depa nih dah macam family aku dah, sbbnya bila ak ada d umah ja muncul lah wajah-wajah yg x brp nak hansem n x brpa nak cute d depan umah ku (jgn Marahh haaaa)... actually aku start rapat ngan depa nih time f6 la kebanyakkannya....

kenapa???

sbbnya dulu aku nih x pandai sgt nak bersosial... besala... dok kampung ja pastu stay plak ngan tok wan, tok, mak ngah, mak n ayah jdnya bukannya bleh kluaq sgt pon... tp skunk tinggal mak n ayah mayb depa pon dah paham kan... jd masuk F6 baru ak rapat ngan semua org n time form 6 la kenal erti persahabatan... susah senang
bersama2.... sangat best zaman F6..... thankz to Cikgu Noraini Puteh kerana menyuntik semangat kat kami semua.... klau x rasanya separuh jalan ja.... banyak kisah yang membuatkan kami semua akrab like 1 family....luv u ollsss
~~ layan gambaq dulu~~



cer teka mana satu family kandung saya n my 2nd family....
.
.
.
.
Jawapannya:
of coz la yg biru tu family kandung saya... tgk tu ada mak, abah n adik2...
n
yg satu lg tu my 2nd family... semua sahabat saya....

1. cikGu noraini putih
.
2. fairos kawan since form 1 (USM-cikgu sejarah)
.
3. fairuz amirul kawan ngan dia sejak skul rendah tp
F6 baru rapat (UPM-sastera)

4. helmi kenai masa form 3 n time F6 baru rapat ngan dia...Thankz to someone yg bg kami jd sahabat.. (hahah jgn dikenang kisah yg lalu)(USM- Accountant)

5. hisyam kenai masa form 2... sbb ayah dia n mak aq nih kawan time skul tp hisyam x kenai aq pon... time F6 baru rapat (UMS- cikgu sejarah)

6. Amer izzudin... sama juga kenai time skul menengah tp F6 baru
rapat... tp skunk dia dah jd YDP MPP UUM... sgt sibuk ssh d
ah nk jumpa dia.. (UUM international bussiness)

7. firdaus... yg nih ssh ckit hahah...jarang berteguq tapi dah jadi sebahgian dr family nih juga (UNIMAS-Seni)

n ada lagi beberapa org yg x termasuk dlm nih....
jom la layan beberapa lg gambaq kami bersama2... luv u olsss

nih time besday ak depa kenakan aku.. huhu.. sgt appreciate thankzz
nih masa cuti.. pi hiking Gunung jerai.. kami berempat..


nih time g bukit bendera (ayunya ak... hhaha)
.
.
.
seKiaN..... setakat Nih dulU....



4 comments:

amy amiza said...

wah..bestnya...

FaHaLiYa said...

hahahah best yerrr... heheheh wehhh x reti follow ak kew... ak rasa dah follow ang

KoPi O LikaT said...

manis sangat...hahahah

FaHaLiYa said...

errmmmm..... rindu semua kenangan lalu